subota, 2. svibnja 2015.

Star report


Bok svima!!
Kao prvo htjela bih se ispričati jer dugo nisam pisala i stvarno mi je nedostajalo.Zato ću vam za danas napisati nekoliko postova također imam neke nove rubrike o kojima ću pisati i ubrzo će te saznati.
Danas će mo se opet družiti sa slavnima i saznati ćemo ponešto o njima.
Za današnji post sam odabrala moju najdražu youtubericu,a to je
.
.
.
.
.
.
Zoella Sugg

Zoella Elizabeth Sugg rođena je 28 ožujka 1990. što bi značilo da ima 25 godina.
Zoe je engleska modna i beauty vlogerica,autor i internet osoba.Ona je najpoznatija po svojim fanovima na Youtube-u pod imenom Zoella.Njen debitanski roman Girl Online objavljen je u studenom 2014 godine i srušio je rekord za najprodavaniji roman u tjedan dana.
Zoe je starija sestra Joe Sugg-a koji je također vloger i internet odosoba,na Youtube-u je poznat pod imenom Thatcher Joe.Odrasla je u Lalocku,a trenutno živi u Brightonu sa svojim dečkom Alfiem Dayes-om poznatijim na Youtube-u pod imenom PointlessBlog.
Svoj kanal na Youtube-u osnovala je 2009.godine.Na svom kanalu,danas 5 godina poslije Zoe ima 8.044.994 milijuna pretpratitelja (subscribera).
Njena najbolja prijateljica Louise Alexsandra Pentland koju od milja zove Chummy je također vlogerica koja je poznatija na Youtube-u pod imenom SprinkleofGlitter.
Kad je bila mala Zoe je glumila u filmu Harry Potter.Nije imala neku veliku ulogu nego je se pojavila u sceni na Snape-ovom satu naptaka.

(Zoe je ova djevojčica iza Rona.)

  Također,Zoe sa svojim dečkom Alfiem je odabrana da bude pretvorena uvoštanu figuru u poznatom londonskom Wax muzeju.Tamo se nalaze najveće zvijezde današnjice uključujići i One Direction.
Ovo je video u kojem Zoe govori o tome kako je izabrana da bude voštana figura i također možete vidjeti kako su joj uzimali mjere lica,tražili odgovarajuću boju kose itd..
Također Zoe je u rujnu 2014 predstavila svoj lanac beuty proizvoda pod imenom Zoella Beuty.
Zoellu također možete pronaći na ovim društvenim merežama:
Youtube: 


Također Zoe piše svoj blog,ako ga želite pogledati kliknite ovdje.
Nadam se da vam je se post svidio.
Koga bi ste željeli visjeti u sljedećem star reportu?
Tko vam je najdraži Youtuber?
XOXO,Ella

4 komentara:

  1. Zoeele je super! :D Kada bi mi imali onoliko clanova na blogu... ;)
    sandrin-kutak.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Predobar post!!
    I ja obožavam Zoe,samo tako nastavi.

    OdgovoriIzbriši